Katso blogi: Nurmelan tilan entisöinti

Entisöin ikkunoita, ovia, rakennusosia, kiinteitä kalusteita, vaikka kokonaisia taloja, Mieluiten ennen 1950-lukua käsityönä valmistettuja. Ikkunat, ovet, kuistit, katot sekä komeroiden korjaus- ja muutostyöt ammattitaidolla. Seuraan Museoviraston ohjeita, tarvittaessa poikkean niistä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisäksi teen huoneistoremontteja, arvoasuntoihin ja muihin, korkealaatuisesti ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Tyylini ja jälkeni on ensisijaisesti käden jälki, kaikki viimeistely käsin maalausta myöten. Sanoisin sitä ”isoisän jäljeksi” , jossa saa näkyä menneiden aikojen estetiikka ja työ jota jokainen talonpoika ja maanviljelijä parhaansa mukaan jälkeensä jätti.

ikkuna100.gif suunnittelu.gif

Suunnittelen taloyhtiöille uusia ovia vanhoista valokuvista. Kannustan asiakkaitani hankkimaan talkooporukkaa tai tekemään osan itse, niin että minä teen vaikeat hommat.

Tällöin päästään alhaisiin kokonaiskustannuksiin, mikä on aina asiakkaan, sekä historian säilyttämisen etu. Mielelläni seuraan kohdetta kauemmin ja ajattelen mihin juuri tällä hetkellä kannattaa panostaa taloudellisin ja henkisin resurssein. Monesti korjauksia voidaan nimittäin siirtää pienillä huoltotöillä, samoin kustannuksia. Korjattu ränni voi riittää seuraavat 5 vuotta!

Entisöinneissä käytän mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä materiaaleja, sekä teen uutta käsityönä.

Kaikki muu sopii myös, näistä sovitaan tilauksen yhteydessä!

Kysy tarjousta tai keskustele kokonaisuudesta!